My Image

CONTENT MARKETING BLOG

My Image

De 5 grootste fouten die de effectiviteit van je content marketing bedreigen. (Infographic)
De essentie van content marketing is dat je door het regelmatig en consistent publiceren van allerlei vormen van informatieve of onderhoudende content, zoals video, blogs, infographics, foto's, animatievideo's, e-books etc. een vertrouwensband opbouwt met je doelgroep.

Mensen gaan je door je regelmatige en hoge kwalitatieve en informatieve content zien als een autoriteit op jouw vakgebied, waardoor ze loyale klanten worden.

We zien echter te vaak dat een aantal grondregels voor effectieve content marketing niet in acht wordt genomen. We hebben de 5 grootste fouten in content marketing voor je op een rijtje gezet. Met tips erbij, zodat ze niet langer de effectiviteit van je content marketing hoeven te ondermijnen.

Content marketing is een van de effectiefste digitale marketingvormen. Maar er liggen fouten op de loer die die effectiviteit ondermijnen.
Infographic 5 content marketing fouten
Wil je eens vrijblijvend met ons praten over wat een animatievideo kan betekenen voor de groei van je bedrijf? Bel ons even of stuur een berichtje.
Terug
Logo The Story Hunters

EIGENWIJZE MARKETING VOOR BEDRIJVEN DIE ANDERS DURVEN TE ZIJN.

Spraakmakende marketing en content die bedrijven laten groeien en merken onweerstaanbaar maken


VOLG ONS

Munsterplein 13
6041 HD Roermond, Limburg

+31(0)475 23 23 30

Munsterplein 13

6041 HD Roermond, Limburg

+31(0)475 23 23 30