MARKETINGTERMEN UITGELEGD

MARKETINGTERMEN UITGELEGD

Wat is SEO?

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines.
Zoek en je zult vinden.
Veel van je klanten zullen je vinden doormiddel van zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google. Het is dus van belang dat je hoog scoort in de zoekresultaten. Als gevolg zullen weer meer mensen via zoekmachines naar jouw website komen. Globaal is SEO op te delen in 3 onderdelen: website optimalisatie, content plaatsen en link building.e passie van een bedrijf vandaan komt en wat de drijfveren zijn. Het toont onomwonden waarom een bedrijf doet wat het doet.
Actieve website

Je website kan op een bepaalde manier worden ingericht, zodat die beter vindbaar is voor zoekmachines en hoger in de resultaten belandt. Denk hierbij aan het gebruik van bepaalde woorden in je teksten, gebruik van afbeeldingen, etc. Ook is het belangrijk dat je website regelmatig geüpdate wordt met nieuwe content. Denk bijvoorbeeld aan blogs, nieuws of tijdelijke aanbiedingen.

Zoekmachines zien graag dat de website “leeft”. Ten slotte werkt het erg goed voor je vindbaarheid als andere websites naar jouw website linken. De logica erachter is erg voor de hand liggend: als veel andere websites naar jouw website linken, moet het wel een betrouwbare website zijn.

Terug