Over ons

Een bundeling van creativiteit, kennis en ervaring..

Over ons

Een bundeling van creativiteit, kennis en ervaring..

Omdat we houden van het maken van mooie en creatieve content en van marketing, is dit wat we doen…

Bedrijven met spraakmakende content onder de aandacht brengen van hun doelgroep zodat ze kunnen groeien.


Vraag je je wel eens af…

My Image

Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien?

My Image

Hoe kan ik meer klanten aantrekken?

My Image

Hoe kan ik besparen op mijn advertentiekosten en toch voortdurend zichtbaar zijn voor nieuwe klanten?

My Image

Kan ik effectief zichtbaar zijn op internet zonder dat daar al mijn tijd in gaat zitten?

Dan bieden wij jou de oplossing.

Kantoor marketingbureau The Story Hunters, Roermond, Limburg
My Image

Alles onder een dak.


Om overtuigend te kunnen communiceren met jouw doelgroep leven we in gouden tijden. De middelen die de huidige ondernemer ter beschikking staan zijn nog nooit zo krachtig en binnen handbereik geweest als nu. Social media en internet hebben de weg naar de consument toegankelijker gemaakt dan ooit.

Om echter effectief en doelgericht je weg te vinden in deze ongekende hoeveelheid van digitale marketingmiddelen en ze vervolgens op de juiste manier strategisch in te zetten, is kennis nodig.

The Story Hunters kennen de
digitale marketingmiddelen en technologie door en door. Van social media tot websites, van emailmarketing tot mobile marketing en van het creëren van alle vormen van content tot marketingautomatisering. En natuurlijk van het opzetten van creatieve, doortimmerde marketing- en social media plannen en campagnes en het nauwkeurig bijhouden, meten en interpreteren van de resultaten.

Onze creativiteit staat garant voor spraakmakende marketingcampagnes die overtuigend jouw bedrijfs- of merkverhaal vertellen.

Ons verhaal

Een eigentijds familiebedrijf


Marketingbureau The Story Hunters is opgericht door Hans en Guy van Bergen, vader en zoon.

Guy bracht zijn kennis en internationale ervaring in als marketingspecialist en Hans zijn kennis en meer dan veertig jarige ervaring als allround specialist op het gebied van content en als online marketeer. Hans heeft tientallen jaren als auteur en fotograaf gewerkt voor diverse geschreven media als magazines en kranten, jarenlang bekroonde video- en radioprogramma’s en documentaires gemaakt voor diverse landelijke radio- en televisieomroepen als Human, KRO, BRT en de TROS en scenario’s geschreven en producties gemaakt voor theater en vrije video- en radioproducenten.

Inmiddels mag marketingbureau The Story Hunters zich met recht een familiebedrijf noemen. Na het voltooien van zijn opleiding als grafisch ontwerper en een aantal jaren brede ervaring opgedaan te hebben in het grafische bedrijfsleven, is inmiddels ook zoon en broer Julien ingestapt als grafisch ontwerper. En ook Yves, zoon en broer van…, die momenteel nog fotografie en film studeert draait al regelmatig mee bij het bureau.

Omdat we van huis uit verhalenvertellers zijn is storytelling een van de grote krachten achter het creëren van unieke en spraakmakende content.

Dat maakt ons tot een bureau met een team dat creativiteit, ervaring en vakmanschap levert als basis voor unieke en overtuigende content.

Familiebedrijf The Story Hunters

Benieuwd wat wij met content en social media marketing voor de groei van jouw bedrijf kunnen betekenen?

Dan laten we eens vrijblijvend praten.

Contact

The Story Hunters
Content Marketing Bureau
Munsterplein 13
6041 HD Roermond
☎︎ +31 (0)475 23.23.30
info@thestoryhunters.nl

KvK nummer: 62411640
Leveringsvoorwaarden

Social Media


© The Story Hunters, Roermond 2016