Videomarketing & Audio

De kortste en meest directe weg naar emotie en beleving.

Videomarketing & Audio

De kortste en meest directe weg naar emotie en beleving.

Unieke content, gekoppeld aan creatieve marketing

We maken niet gewoon een bedrijfsfilm, we vertellen een verhaal.In 2017 zijn video en audio verantwoordelijk voor 69 procent van het consumentenverkeer op internet.

Wij helpen merken en bedrijven met creatieve video- en audiocontent mee voorop te lopen in deze ontwikkeling en zich overtuigend te presenteren aan hun doelgroep.

Wil je een bedrijfsfilm laten maken of een podcast beginnen, dan is online marketing bureau The Story Hunters het juiste bureau. Wij hebben niet alleen ruime ervaring met video- en audioproducties, maar ook in internet marketing en content marketing.

Wij maken niet alleen overtuigende en verhalende bedrijfsfilms, korte krachtige video’s voor social media, live-stream video uitzendingen, webinars en podcasts, we zorgen er ook voor dat de bedrijfsfilms of podcasts doelgericht jouw doelgroep bereiken.

My Image
My Image

Emoties

Kijk je doelgroep in de ogen en spreek er mee.


Video en podcast geven letterlijk een gezicht en stem aan jouw bedrijfsboodschap. In de marketing van nu draait alles om het oproepen van emotie en het creëren van beleving. Zodat jouw doelgroep zich verbonden gaat voelen met jouw bedrijf of merk.

Met een bedrijfsfilm, social media video's of een podcast (een gesproken blog) kijk je je (potentiële) klant recht in de ogen en spreek je hem letterlijk rechtstreeks aan. Hij ziet, hoort en beleeft jouw betrokkenheid, passie en emotie.

Met stem en beeld naar het hart van je klant.

Veranker je boodschap door het oproepen van emotie.


Via regelmatige video’s, een krachtige bedrijfsfilm of je eigen periodieke podcast op je website en social media bouw je een intense band op met je doelgroep. Op een intensieve manier informeer en onderhoud je je doelgroep.

Je laat je klant lachen, raakt hem emotioneel, trekt zijn aandacht en je ankert jouw boodschap op een originele manier in zijn geheugen.

My Image
My Image

Wat wij kunnen bieden

Met onze jarenlange ervaring bij nationale en internationale omroepen en voor vrije producenten kan internet marketing bureau The Story Hunters je helpen met het complete traject: creatieve en originele scenario’s, opnames, montages en verspreiding via relevante kanalen en het gericht bereiken van jouw doelgroep.

Van korte periodieke video’s voor je website en social media en wekelijkse podcasts, tot een volledige bedrijfsdocumentaire, een bedrijfsfilm, trainings- of instructievideo’s en tv- en radiocommercials.

In de huiskamer van je doelgroep.

Vloggen: elke week met je product of bedrijf op tv.


Hoe zou het zijn als je je elke week met je bedrijf of product in een televisieprogramma aan je publiek zou kunnen laten zien?

Dat kan met vloggen. Het woord vlog is een samentrekking van de woorden blog en video. Kort samengevat is het een blog, maar dan niet geschreven maar in bewegende beelden en geluid. Een vlog kan een uiterst waardevol onderdeel zijn van een krachtige content marketing strategie. Met een bedrijfsvlog heb je je eigen televisiestation op internet. En met de juiste marketingstrategie erachter, kom je bij je exacte doelgroep in de huiskamer.

Net als een tv-uitzending kent een vlog vele vormen. Actuele nieuwsberichten, talkshows, productpresentaties, live verslagen van beurzen, een blik achter de schermen, voorstellen van personeelsleden enzovoorts.

Met onze brede achtergrond als programmamakers voor nationale en internationale omroepen, kunnen The Story Hunters het complete scala aan vlogmogelijkheden bieden. Van sprankelend idee tot complete productie en verspreiding. En weten we de juiste snaar te raken bij jouw doelgroep.

Vloggen als videomarketing.

Fragment uit de wekelijkse vlog voor Centrum voor Coaching.

Animatievideo videomarketing.

Animatievideo voor reisbureau Reisfactoren.

Een animatievideo laten maken.


Snel, helder en onderhoudend je boodschap overbrengen.

Wilt je een animatievideo of een instructiefilm laten maken, dan kunnen wij het hele proces verzorgen: een sprankelend concept, het schrijven van het scenario, storyboarding, productie en verspreiding.

Benieuwd wat wij met content en social media marketing voor de groei van jouw bedrijf kunnen betekenen?

Dan laten we eens vrijblijvend praten.

Contact

The Story Hunters
Content Marketing Bureau
Munsterplein 13
6041 HD Roermond
☎︎ +31 (0)475 23.23.30
info@thestoryhunters.nl

KvK nummer: 62411640
Leveringsvoorwaarden

Social Media


© The Story Hunters, Roermond 2016